| Autor |
Mesaj |
Scorpion Administrator

Data inscrierii: 17/Noi/2007 Mesaje: 161
|
Trimis: 23/01/2008 17:09 Titlul subiectului: Matrix Effect |
|
|
Matrix Effect
Pasul 1: Intram la File>New (facem dimensinunile cum vrem, eu le-am facut asa)
Asicurativa ca paleta de culori arata asa
Pasul 2: Intram la Filter>Texture>Grain si facem setarile ca in urmatoarea poza
Pasul 3: Intram la Filter>Artistic>Neon Glow si facem setarile ca in urmatoarea poza (codul culorii verede: #2aef1f )
Pasul 4: Intram la Filter>Sharpen>Sharpen More
Gata
REZULTATUL:
 _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
kLauDyU OWNER


Data inscrierii: 07/Noi/2007 Mesaje: 288
|
Trimis: 23/01/2008 20:23 Titlul subiectului: |
|
|
multzumim domunule scorpi  |
|
| Sus |
|
 |
|